Bani Pe Net Bani din clickuri – invata cum!

Bani din clickuriSchimb de Likeuri

Neobux.com

Castiga bani pe clickuri prin Neobux.com!!!

Printre cele mai tari PTC-uri la ora actuala se gaseste si Neobux care plateste in mod instant de mai bine de 3 ani.


 

Neobux este un site PTC (adica paid to click) unde esti platit cu pana la 2 centi pe fiecare click. Bine cu asta nu te imbogatesti si aici urmeaza partea buna. Poti sa inchiriezi referrali care for face click pt tine si automat vei castiga bani. Inscrierea e gratuita si nu e obligatoriu sa investesti nimic daca nu vrei. Dupa sau chiar inainte de inscriere iti recomad sa intri pe forum, pentru ca exista o sectiune dedicata si userilor din Romania, si iti promit ca vei ramane placut surprins.

Lucrul cel mai important e ca nu stai sa astepti sa strangi cei 10$ cum e peste tot ca sa vezi daca plateste aici stringi cei 2$ in 2 -3 zile depinde de tine si ceri plata.

Neobux plătește instant. După vreo 30 de secunde după ce ai cerut plata banii au și ajuns in contul AlertPay sau PayPal.

Site-ul are de asemenea și o metodă ingenioasă de închiriere a ref-ilor care îi asigură un profit garanta și o afacere stabilă de viitor. Neobux a ajuns la un milion de utilizatori, dar acesta este numai inceputul. Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm și să ne bucurăm deoarece concurența este în folosul nostru!

Suma per click: 0.02$ per click

Minim payout: 2$ 

Plateste în: AlertPay si PayPal


Inscrie-te gratis:
Faci bani pe net prin clickuri pe Neobux

Comentarii pe forum despre Neobux

 

Share

Leave a comment

Your comment

Bani Pe Net is powered by WordPress | Entries (RSS) and Comments (RSS)| Partnerprogramm Theme